1. Identificació del Titular

  • Nom de l’entitat: Tancol 2, S.L.
  • Domicili: Carrer Rubiroles 2-4, 08640, Olesa de Montserrat, Barcelona
  • Contacte: info@residenciasantagusti.com
  • CIF/NIF: B62500608

2. Condicions d’Ús Aquest lloc web ha estat creat per oferir informació sobre els serveis d’allotjament i cura per a persones grans proporcionats per Residència Sant Agustí. La utilització d’aquest lloc implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:

  • No es permet la reproducció, distribució o modificació del contingut d’aquest lloc web sense el consentiment previ i per escrit del titular.
  • El titular no es responsabilitza dels continguts als quals es dirigeixen els enllaços situats en aquest lloc web.

3. Propietat Intel·lectual i Industrial Tots els continguts d’aquest lloc web, incloent textos, imatges, gràfics i codi font, són propietat exclusiva de Residència Sant Agustí, o de tercers que han autoritzat el seu ús. Aquests continguts estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual.

4. Protecció de Dades Personals Tancol 2, S.L. es compromet a protegir la privacitat dels usuaris. Tota la informació personal recollida a través d’aquest lloc web serà tractada amb estricta confidencialitat d’acord amb la nostra Política de Privacitat, la qual compleix amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

5. Legislació Aplicable i Jurisdicció Aquest avís legal es regeix per la legislació espanyola. Per a qualsevol disputa que pogués sorgir relacionada amb el lloc web o l’activitat que es desenvolupa en ell, els tribunals de Martorell, Espanya, seran els competents, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

Call Now Button